keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Pikakelausta

Voisinpa syyttää muutaman vuoden koomaa, mutta en voi. Blogiin kirjoittaminen on todellakin "vähän" jäänyt ja hetken jo ajattelin hylätä koko mokoman. Vaikka kirjoitankin tätä lähinnä itselleni ja sille yhdelle lukijalle tuolla jossain, niin siitä huolimatta koitan nyt olla hieman aktiivisempi! Vanha ulkoasukin sai hieman päivitystä!

Ajattelin, että laittaisin kertarysäyksellä tämän vuoden puolelta kertyneet materiaalit, mutta vuoden 2014 halloween-maskini kyllä ansaitsee palstatilaa :D On se sen verran onnistunut! Ja kuitenkin isoin projektini pitkiin aikoihin.
Otin mallia korpin kallosta ja kyhäsin viikon mittaisena projektina (paperimassaliisterimössön piti kuivua aina n. vuorokausi ennen uutta kerrosta) itselleni "korpinkallo"maskin, joka pysyi myöskin päälaella "lippana" :'D Vaatteina oli tietenkin kokomustaa. Musta maksihame, musta pitkähihainen paita ja päällä korsetti. Kaiken kruunasi valkoiset piilolinssit ja musta "nokinen" meikki silmien ympärillä! Sain kivasti positiivista palautetta (tässä tapauksessa lasken myös "HYI kun kauhee!" huudahdukset positiiviseksi) ja tuijottelevia katseita.
Baarin halloween-iltaan tuli suunnattua sekalaisen poppoon kanssa, joka koostui minusta, mystisestä ennustajasta, kahdesta zombiesta (joista toinen ei pysynyt matkassa kauaa) ja yhdestä luurangosta ;)
5 kommenttia:

 1. Hyy. On kyllä hyytävä! Sulla tuo tekeminen onnistuu. Oliko painavaki maski? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kevyt on ja kivikova... onnistuin näemmä sekotteleen aika jytyn liisterin :''D

   Poista
 2. AND SHE'S BAAAAACK WHOOP WHOOP!!!!

  huahah meinasiks tehdä ens vuoden halloweeniks jonkun uuden maskin tms vai käyttää tota silloinkin? (((hyvähän se ideointi on alottaa jo nyt kuukausia etukäteen heh...)

  ps tää ulkoasu on cooooool <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Giits ;DDDD
   Ja ajattelin kyllä että voisin (hyvissä ajoin aloittaa tietenkin) tehdä tälle vuodelle uuden maskin! =)) pitää vaan keksiä idea.

   Poista
 3. Hyy. On kyllä hyytävä! Sulla tuo tekeminen onnistuu. Oliko painavaki maski? :D

  VastaaPoista